Naima Trabsini

Mijn naam is Naima Trabsini. Het vak van kraamverzorgende vind ik het mooiste wat er is. Elke pasgeboren baby is uniek en een groot wonder. Ik vind het heel speciaal dat ik als kraamverzorgende deel uit mag maken van deze bijzondere gebeurtenis in een mensenleven. 

Dat ik tijdens deze eerste week mag helpen moeder, baby en overige gezinsleden een goede start te geven. En wanneer ik zie dat het gezin op het moment dat ik afscheid neem met het nodige zelfvertrouwen de zorg kan overnemen, weet ik dat ik mijn werk goed heb gedaan. 

Year Established
Products
Team Size
Clients

Voor de naam Roze Wolkje heb ik bewust gekozen. De geboorte van een kind is een heel speciale en emotionele gebeurtenis. Ik realiseer mij echter ook heel goed dat de geboorte van een kind niet voor elke moeder betekent dat ze op een roze wolk zit. Door bijvoorbeeld een zware bevalling of een wat moeizame start voor de baby kan die roze wolk heel ver weg lijken. Zeker voor deze gezinnen doe ik mijn uiterste best om de kraamweek speciaal en waardevol te maken. Zodat ze naderhand toch met een goed gevoel op deze periode terug kunnen kijken. 

 Roze Wolkje

Meer over mij

Zelfstandige kraamverzorgende

Als zelfstandig kraamverzorgende kan ik passende kraamzorg aanbieden naar behoefte en wens van de cliënt. Elk gezin is anders en vraagt om een andere benadering. Het bieden van zorg op maat vind ik heel belangrijk.

Tijdens de kraamweek één vaste kraamverzorgende en dus ook één vast aanspreekpunt. 

Registratie en opleiding

Ik heb een registratie bij het Kenniscentrum Kraamzorg (KCKZ). Verder volg ik jaarlijks veel cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en ben ik in bezit van een EHBO-diploma. Ik heb de opleiding Natuurlijke Kraamzorg afgerond. Ik ben gecertificeerd en sta vermeld in het kwaliteitsregister van de Natuurlijke Kraamzorg. Doordat ik samenwerk met andere zelfstandige kraamverzorgenden, kan ik vervanging regelen mocht dit onverwacht nodig zijn.

Natuurlijke kraamzorg

Natuurlijke kraamzorg is een vorm van kraamzorg die bedoeld is voor ouders die hun baby op natuurlijke wijze willen verzorgen en ondersteund willen worden met natuurlijke middelen. Belangrijke aandachtsgbieden hierbij zijn rust en persoonlijke aandacht voor moeder en kind. Ook geef ik als natuurlijke kraamverzorgende voedingsadviezen voor een beter herstel, zoals bijvoorbeeld het gebruik van kruidentheeën en kamille. Verder besteed ik veel aandacht aan zaken als juiste (natuurlijke) kleding voor je kindje, warmtezorg, inwrijvingen en omhulling.

Wil je meer weten over natuurlijke kraamzorg? Neem dan even contact met mij op!

Contact